outlet.dk

Integritetspolicy

Din personliga information

Du måste registrera följande personuppgifter när du vill göra en beställning via vår webshopp:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • e-postadress

Vi kräver registreringen av din personliga information med det enda syftet att kunna leverera beställda produkter till dig.

Den personliga informationen är registrerad hos American Sports Outlet och sparas i 5 år innan den tas bort. När vi registrerar personuppgifterna kommer vi se till att du kommer att bli informerad och måste acceptera de exakta uppgifterna som samlas in och varför.

VDn för American Sports Outlet har tillgång till den information som finns registrerad på dig.

Vi sparar ej eller överför den krypterade personliga informationen. Inte heller säljer vi personlig information som registrerats på www.outlet.dk till tredje part eller registrerar någon känslig personlig information.

Som registrerad användare hos American Sports Outlet har du alltid laglig rätt att ha invändning mot denna registrering. Du har också rätt att få information om vilken personlig information som lagrats om dig. Det är din rättighet enligt den danska sekretesspolicy-lagen och all kontakt om detta bör göras till American Sports Outlet via e-post: outlet@outlet.dk

Loggstatistik

Loggstatistik används på www.outlet.dk för att samla in information i vårt system, såsom antalet besökare, var de kommer ifrån, från vilken del av butiken de att går vidare från etc. Det enda syftet med att logga statistik om www.outlet.dk är att optimera webshoppen och dess funktioner.

e-maerket
Telegrafvej 5, Stuen
2750 Ballerup
Denmark

VAT-ID: DK-27771602
Phone: +4570267050